Polls? Troba la solució a la nostra farmàcia!

Alerta! Polls a les escoles

Els polls són un problema molt comú a les escoles i escoles bressol. Aquests petits insectes, de només uns mil·límetres de mida, s’allotgen al cuir cabellut humà i s’alimenten de la seva sang. La seva picada produeix una forta picor, cosa que pot resultar molt molest per als nens. A més, es poden contagiar amb molta facilitat, per això la infestació de polls és un problema recurrent a les aules.

Com es contagien els polls?

Els polls s’encomanen a través del contacte directe amb el cap d’una persona infestada. És a dir, quan dues persones comparteixen objectes com pintes, raspalls, barrets, diademes, etc. Així mateix, també és possible que es propaguin a través de la roba de llit, coixins, peluixos o joguines. En general, els nens són més propensos a contagiar-se pel fet que juguen junts i comparteixen objectes personals amb més freqüència.

Com saber si el meu fill té polls?

Els símptomes més comuns d’una infestació de polls són la picor al cuir cabellut i l’aparició de petites taques vermelles. També es poden veure petites llémenes, que són els ous dels polls, adherits al cabell. Per detectar la presència, cal revisar acuradament els cabells del teu fill amb una pinta especial de dents fines. Si detectes polls, no et preocupis, hi ha molts tractaments efectius per eliminar-los.

Com eliminar-los?

A la nostra farmàcia, oferim una àmplia varietat de productes que et poden ajudar a eliminar els polls de forma segura i efectiva. Un dels tractaments més populars són les locions especials antipolls, que contenen ingredients actius que maten els insectes. No obstant això, és important tenir en compte que aquests productes no eliminen les llémenes, per la qual cosa cal utilitzar una pinta especial per eliminar-les.

Les pintes de dents fins són una eina molt efectiva per eliminar les llémenes i els polls morts. Aquestes pintes estan dissenyades per desenredar acuradament els cabells i arrossegar els ous i els insectes cap a fora. A més, es recomana rentar la roba de llit i els objectes personals del nen amb aigua calenta i assecar-los en una assecadora a alta temperatura per eliminar qualsevol rastre.

Què més puc fer per prevenir una infestació?

A més d’utilitzar els productes antipolls adequats, hi ha algunes mesures que pots prendre per prevenir la infestació. Per exemple, és important ensenyar els nens a no compartir objectes personals amb altres companys, com pintes, raspalls, barrets, auriculars, etc. També es recomana rentar la roba de llit, les tovalloles i els objectes personals dels nens amb regularitat per eliminar qualsevol possible contagi.

En resum, els polls poden ser un problema incòmode i molest per als nens, però no hi ha cap raó per entrar en pànic. A la nostra farmàcia, podem ajudar-te a trobar els productes adequats per eliminar els polls i prevenir-ne la reaparició.

Recorda que la infestació de polls no és una qüestió d’higiene personal, sinó que és un problema molt comú a les escoles i escoles bressol. Amb els productes adequats i algunes mesures preventives, pots evitar que els polls afectin la teva família i mantenir els teus fills sans i feliços.

Vine a visitar-nos i no permetis que els polls t’arruïnin el dia! A la Farmàcia Mariona Solà estarem encantats d’atendre’t i ajudar-te en tot allò que necessitis per combatre’ls. T’esperem!