Frequently Asked Questions

Tens alguna pregunta?

Preguntes freqüents sobre Farmàcia Mariona Solà al Poblenou, Barcelona 

Troba respostes als teus dubtes sobre medicaments, productes de salut i benestar a la nostra farmàcia de confiança. Consulta les nostres FAQ i descobreix com et podem ajudar a cuidar de tu i dels teus. Visita’ns avui mateix i descobreix per què som la farmàcia de referència al Poblenou!

A la nostra farmàcia trobaràs una àmplia varietat de medicaments, productes de cura personal, productes de salut i benestar, suplements nutricionals i molt més.

Sí, a la nostra farmàcia oferim serveis d’atenció farmacèutica personalitzada per ajudar-vos a gestionar la vostra medicació i tenir cura de la vostra salut.

Pots comprovar la disponibilitat d’un medicament a la nostra farmàcia a través de whatsapp, trucant per telèfon, enviant un correu electrònic o visitant-nos en persona.

A la nostra farmàcia seguim estrictes mesures de seguretat i higiene per garantir la salut i seguretat dels nostres clients i empleats, incloent-hi l’ús de màscares, la desinfecció regular de superfícies i la implementació de mesures de distanciament social.

No, la nostra farmàcia no ofereix serveis de diagnòstic o proves mèdiques, però et podem assessorar sobre on obtenir aquests serveis a la zona del Poblenou.

Sí, a la farmàcia tenim una secció de productes orgànics i naturals. Et convidem a visitar-nos i fer una ullada!

Sí, oferim servei de lliurament a domicili (en productes de parafarmàcia) a la zona de Barcelona. No dubtis a trucar-nos o enviar-nos un correu electrònic per a més informació!

Sí, hi ha estacionament disponible als carrers al voltant de la farmàcia. També pots utilitzar els pàrquings propers. No dubtis a preguntar-nos a la farmàcia si necessites ajuda per trobar un lloc per aparcar!

 
Sí, a la farmàcia comptem amb un servei d’atenció al client en anglès. No dubtis a preguntar pel nostre personal bilingüe!